Love me, but not today...

Sziasztok.!
Holnap már suli és mindenre kevesebb időm lesz, így úgy gondoltam még ma hozok Nektek egy bejegyzést. A mai könyv nem más, mint Sandra Brown: Engem szeress! című könyve...

A történet középpontjába Rana Ramsey áll, aki modellként tengette mindennapjait egészen addig, amíg meg nem unta anyja zsarnokoskodását és elmenekült egy kisvárosi panzióba, ahol új életet kezdett és szépségét elrejtve egy viszonylag csúnyácska lányt varázsolt magából. Ruhákat tervez és élvezi, hogy senki sem ismeri és senki érdeklődését sem kelti fel. Egészen addig, amíg a panzióba nem érkezik egy jóképű futballista, Trent, aki egy komoly sérülését akarja kiheverni vidéken. Normális körülmények között Trent rá sem nézne egy olyan nőre, mint akivé Rana vált, de a fiú még is különösen vonzódik lakótársához. Hosszú huza-vona után úgy tűnik egymásba is szeretnek, de Rana-t emészti a tudat, hogy mindvégig hazudik Trent-nek. Érzi, hogy végre talált egy férfit, aki úgy tudná szeretni amilyen, de képes-e elmondani titkát?
Aki szereti a romantikus történeteket, annak tetszeni fog a néhol kissé csöpögős leányálom. A romantikus irodalmat elég sok esetben a véletlenek viszik tovább és ezzel semmi gond sincs mindaddig amíg az író a határokon belül marad. Sandra Brown-nak sikerült és egy olyan történetet vetett papírra, ami megállja a helyét a könyvespolcokon. Tetszett a könyv és az, hogy Rana nem viselkedett tipikus New York-i szupermodellként. Trent pedig furcsamód nem az a nagyképű ficsúr volt, mint amilyennek el tudnánk képzelni. Így ők ketten remek párost alkottak. Persze voltak mellék szereplők is, akik nélkül nem lett volna teljes a sztori. Mindent egybevetve jó kis könyv, ami a maga nemében remekül megállja a helyét. Viszont úgy gondolom, hogy dobott volna a könyv színvonalán ha Trent szemszögét is megismerhettük volna, de persze nem lehet minden tökéletes. Ha unjátok magatokat a dolgos hétköznapokban akkor mindenképp olvassátok el, de egyébként jobb könyvet is találtok.
Hamarosan jövök...
xx, Kittina...

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon