Coming in March...

Sziasztok.!
Nagyon igyekszem friss bejegyzéssel érkezni, de sajnos az egyetem miatt nem tudok mindig kritikával jönni, hisz kicsit több idő azzal előállnom. Viszont, hogy senki se maradjon bejegyzés nélkül most elhoztam azokat a könyveket, amelyeket már alig várom, hogy megjelenjenek márciusban.
Itt van tehát a lista, jó szemezgetést...





#1 Mona Awad: Antilányregény
Kiadó: Athenaeum
Várható megjelenés: 03.24.
Fülszöveg:
A ​külvárosi pokolban, Nyomifalván felnőve Lizzie soha nem szerette a külsejét – habár legjobb barátnője szerint ő a csinosabb. Online kezd el ismerkedni, de nem mer fotókat küldeni magáról, még akkor sem, amikor vékony barátnője kisminkeli: tudja, senki nem akarná őt, ha a valódi arcát látnák. Így tehát elkezd fogyózni. Önmagát sanyargatva számolja az elfogyasztott mandulákat, a lesétált mérföldeket, a leadott kilókat. Beleküzdi magát a vágyott ruhákba. Felnőttként ugyan vékony lesz, ám erről ellentmondásos megerősítést kap az anyjától, a barátaitól, a férjétől és a tükörképétől. De bármennyit is fogy, vajon képes lesz-e valaha másnak látni magát, mint egy kövér lánynak? 
Ebben a fergeteges humorú és olykor sokkoló regényben Mona Awad testkép-megszállott kultúránkat tűzi tollhegyre, mely elhiteti a nőkkel, hogy a legfőbb érték a külső. 
Az Antilányregény eleven, friss hangon szólal meg – egyszerre csípősen szórakoztató és szívszorító.





#2 Jay Crownover: Az utcák királya (Welcome to the Point 2.)
Kiadó: Harlequin Magyarország
Várható megjelenés: 03.17.
Fülszöveg:
Egy ​sötét, alvilági királyságban az uralkodó nem ismerhet félelmet, csak így tarthatja irányítása alatt az utcákat és a rajtuk élősködő, könyörtelen bűnözőket. Race Hartman elég jó családba született, elég intelligens, és eléggé kiábrándult a saját világából ahhoz, hogy az utcák királya legyen. Az olyan helyeken, mint a Point, mindig felüti a fejét a bűnözés, és mindig is lesznek züllött alakok, de aki föléjük tud kerekedni, az gátat szabhat a pusztításnak. Race-nek van egy terve, de kérdés, hogy meg tudja-e akadályozni a teljes pusztulást úgy, hogy saját magát nem teszi tönkre? Brysen Carter sosem állhatta a legjobb barátnője bátyját, mert túl sármos, túl megnyerő a modora, és túl könnyen behálóz bárkit. Óriási kísértés egy ilyen férfi aranyfényű ragyogásában sütkérezni, de Brysen tudja, hogy Race olyan, akár a Nap: ha túl közel kerül hozzá, jó eséllyel a vesztébe rohan. Mikor fenyegető üzeneteket kap, majd valaki az életére tör egy parkolóban, az egyetlen ember, akire számíthat, pontosan az a férfi, akit nem engedhet közel magához. Néha a vakmerőség az egyetlen esélyünk az életben maradásra. Vajon Brysen hagyhatja, hogy Race megmentse az életét, ha ennek az az ára, hogy feladja érte önmagát?


#3 Laurelin Paige: Első érintés
Kiadó: Libri
Várható megjelenés: 03.14.
Fülszöveg:
AZ ​IGAZSÁG MEGSZÁLLOTTJA. A VÁGY RABJA.
Emily Wayborn csinos és sikeres szinkronszínész, aki kicsapongó múltját maga mögött hagyva kezd új életet. Vége azoknak az éveknek, amikor luxus eszkortlányként gazdag és perverz férfiak kívánságát leste. Ám amikor kétségbeesett üzenetet kap egykori barátnőjétől, egyre mélyebbre hatol a sötétségbe, amelyből egyszer már kiszabadult
Lenyűgözött, elbűvölt, bárhová követtem volna, de Amber bajba került, és szüksége volt a segítségemre.
Emily elhatározza, hogy felkutatja eltűnt barátnőjét, a nyomok pedig Reeve Sallishez, a jóképű, ám veszedelmes szállodatulajdonoshoz vezetik, aki nőfaló, perverz, és alvilági módszereiről híres.
Lassan, apránként, kétség sem férhet hozzá, hogy Reeve lesz a végzetem.
Hogy megtalálja Ambert, Emily kénytelen felkínálni a testét, így próbálja kifürkészni a férfi titkait és a barátnője nyomára lelni. Ám ahogy egyre jobban belebonyolódik a viszonyba, ellenállhatatlan vonzalmat érez Reeve perverziói iránt, miközben sejti, hogy a vesztébe rohan
Laurelin Paige új sorozata még forróbb, érzékibb és veszedelmesebb, mint a világszerte sikerlistás Fixed- regények.


#4 Borsa Brown: Az arab lánya- második rész -

Kiadó: Álomgyár
Várható megjelenés: 03.20.
Fülszöveg:
Anna bint Gamal al-Szudairi a tizennyolcadik születésnapját ünnepli. Mindennapjait a szaúdi királyi család védelmében éli luxusban, titkok és tabuk között. De egyszer minden titokra fény derül, minden kérdésre válasz érkezik, és mindenki tisztába jön vele, hol is a helye a világban. Hiába a szigorú nevelés, a vér nem válik vízzé, és erre Anna is rájön.
Vajon mi lesz erősebb és meghatározóbb a fiatal lány életében? A meglévő kötődése a hazájához és családjához, vagy az éledező vonzalma egy idegen világhoz, távoli rokonaihoz? Kaphat-e esélyt, hogy megtudja, ki is ő valójában? Megismerheti a gyökereit?
A hatalmas sikert aratott Az Arab és Az Arab szeretője című írásokban megismertük egy szívbemarkoló szerelem történetét.
Az Arab lányának első kötetében egy kislány élete bontakozik ki, míg a legújabb, második kötetben immár a fiatal nővé cseperedett Annával élhetjük át az első szerelem boldogságát, miközben a család fogalma is átértékelődik.
Borsa Brown különleges, szókimondó, ugyanakkor érzelmes és szenvedélyes, erotikában bővelkedő írásai az olvasók kedvenceivé váltak. Az írónő a már megszokott stílusban folytatja a történetet, mely ismét bővelkedik érzelmi magasságokban és mélységekben.


Bónusz! Újra megjelenik:

#5 Nicholsa Sparks: Menedék
Kiadó: General Press Kft.
Várható megjelenés: 03.20.
Fülszöveg:
 Senki ​sem tudja, honnan, de egy nap gyönyörű nő érkezik Southportba, a tengerparti kisvárosba. A zárkózott fiatalasszony számára ez a hely többet jelent holmi átmeneti állomásnál. Katie-nek ez a városka valódi menedék. Szörnyű emlékek űzték idáig, és túlélése érdekében csak remélni tudja, ittléte titok marad. Legalább az előtt a bizonyos férfi előtt. Egyetlen módon lehet biztonságban: ha senkivel sem barátkozik, és főként senkit sem enged közel magához. Ám az önkéntes száműzetésbe vonult nő erre képtelen, és szép lassan megnyílik két ember felé: az egyik a mindig váratlanul, szinte a semmiből előbukkanó szomszédasszonya, Jo, akivel szoros barátságba kerül, a másik pedig Alex, a gyermekeit egyedül nevelő özvegyember. Ahogy Katie érzelmei a férfi iránt elmélyülnek, a múltját elsötétítő árnyak egyre közelebbről fenyegetik e törékeny boldogságot. Nicholas Sparks (Az utolsó dal, Tűzlovag) a legelemibb emberi érzelmeket helyezi előtérbe, ám ezúttal üzenete mindennél egyértelműbb: az élet viharaiban a szerelem az egyetlen valódi menedék.


Hamarosan jövök...
xx, Kittina...  

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon